Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici!
close_icon
#Video / True Story Project

TSP Ep. 3 – Interviu cu Alina Bârgăoanu: Despre fake news și dezinformare în România

#TrueStoryProject (TSP) vă prezintă un interviu cu Alina Bârgăoanu, Decan al Facultății de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA și expert afiliat Comisiei Europene în cadrul High Level Expert Group on Fake News and Online Disinformation.

Alina ne povestește despre ce înseamnă fake news și dezinformare la nivel mondial, având în vedere evoluția tehnologiei și comunicarea în social media, despre amploarea acestui fenomen în România și cum ne afectează pe fiecare dintre noi, și despre metode de combatere a știrilor false.

Prin acest tip de analize TSP vă apropie de analiști profesioniști care vor expune și analiza marile dosare de politică externă și de securitate ce vizează România, regiunea Mării Negre și spațiul aliat.

Pentru a prelua acest material pe alte canale media trebuie să menționați ca sursă de conținut original True Story Project (www.truestoryproject.ro).

#Te-ar mai putea interesa și