Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici!
close_icon

#Persoane juridice: Redirectioneaza 20% din impozitul pe profit

*apasa pentru a descarca contractul de sponsorizare

Potrivit Codului Fiscal, puteti sponsoriza Asociatia TRUESTORYPROJECT atat in situatia in care reprezentati o societate comerciala care plateste impozit pe profit, cat si in situatia in care reprezentati o microintreprindere, daca o faceti pana la 31 decembrie 2021, in baza unui contract de sponsorizare, astfel:

>> Daca sunteti societate comerciala care plateste impozit pe profit, sumele aferente sponsorizarilor se scad din impozitul pe profit datorat la nivelul valorii minime dintre urmatoarele: 0,75% din cifra de afaceri, respectiv 20% din impozitul pe profit datorat.

>> Daca sunteti microintreprindere, sumele aferente sponsorizarilor se scad din impozitul pe venit datorat pentru fiecare trimestru, pana la nivelul valorii reprezentand 20% din impozitul pe venit datorat pentru acel trimestru. Sponsorizarea se poate face la finalul fiecarui trimestru.

Pentru a ne sustine, sunt necesari doar 3 pasi simpli pe care trebuie sa ii urmezi:

  1. Calculeaza suma aferentă celor 20% din impozitul pe profit pe acest an sau din impozitul pe venit pe acest trimestru (in cazul microintreprinderilor).
  2.  Descarca contractul de sponsorizare atasat acestei sectiuni si completeaza-l.
  3.  Trimite contractul semnat prin email la adresa contact@truestoryproject.ro.

Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta pe email la adresa: contact@truestoryproject.ro.

#Sustine activitatea societatii civile din Romania

Acest proiect exista pentru ca ne propunem realizarea unei informari bazate pe adevar, promovarea valorilor statului de drept si a economiei de piata si stimularea gandirii critice la nivelul populatiei.

 

Mai multe informatii despre cine suntem, gasiti aici.

#Doneaza prin cont bancar

Asociatia TRUESTORYPROJECT

 

CONT RON – RO55 RNCB 0072 1672 1443 0001

 

Banca Comerciala Romana

 

Sucursala Piata Victoriei

 

Consultati politica privind prelucrarea datelor personale in cazul donatiilor aici.