Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici!
close_icon
#Buletin de știri / True Story Project

NewsDigest: Stoltenberg spune cum s-ar putea implica NATO în Orientul Mijlociu

NATO ar putea face mai mult pentru a sprijini misiunea operaţiunii Sophia a Uniunii Europene vizând respectarea embargoului asupra armelor cu destinaţia Libia, a declarat marţi secretarul general al Alianţei, Jens Stoltenberg. În ultimele zile, actori internaţionali cheie în conflictul intern din Libia au convenit un set de măsuri menite să aducă pacea în această ţară nord-africană cuprinsă de haos. (Agerpres)

Poliția elvețiană a arestat doi agenți ruși la Davos în august anul trecut. Bărbații, care aveau pașapoarte diplomatice, sunt suspectați de posibila pregătire a unei operațiuni de spionaj care vizează Forumul Economic Mondial (WEF). Cei doi, dintre care unul se dădea drept instalator, au fost ulterior eliberați. (BBC News)

Democrația este în retragere la nivel global, inclusiv în anumite părți ale Europei, potrivit unui nou raport al Economist Intelligence Unit. Raportul Democracy Index pentru anul 2019 relevă că retragerea democratică în întreaga lume a dus la cel mai slab punctaj al indicatorului de la prima publicare în 2006, doar 5,7 la sută din populația globală trăind în ceea ce ar putea fi considerată o „democrație deplină”. (Politico)

Miliardarul Amazon Jeff Bezos a avut telefonul mobil atacat de către hackeri în 2018, după ce a primit un mesaj WhatsApp, care aparent a fost trimis de pe contul personal al Prințului din Arabia Saudită. Se consideră că mesajul criptat primit de la numărul folosit de Mohammed bin Salman a inclus un fișier periculos care a infiltrat telefonul celui mai bogat om din lume. (The Guardian)

#Ultimele buletine de știri

#Te-ar mai putea interesa și