Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici!
close_icon
#Video / TSP Admin

România și Republica Moldova – relații bilaterale și cooperare

În istoria post-decembristă, relațiile dintre România și Republica Moldova au avut un caracter special, în condițiile în care statul român a fost primul care a recunoscut independența și suveranitatea Republicii Moldova. De-a lungul celor 30 de ani, diversele regimuri de la Chișinău și București au abordat în mod diferit esența contactelor bilaterale. Așadar, cum arată în prezent și încotro se îndreaptă relațiile dintre cei doi vecini?

Vă invităm joi la o discuție pe această temă alături de Victor Chirilă, ambasador al Republicii Moldova în România, și Angela Grămadă, președinte Experts for Security and Global Affairs (ESGA). Conversația a fost moderată de Sorin Ioniță, președinte Expert Forum (EFOR).

Aceast dialog a avut loc cu finanțarea și ajutorul Comisiei Europene.

TAGs:

#Te-ar mai putea interesa și

No posts to show