De urmărit:

  • Hamilton, Disney – celebrul musical de pe Broadway despre viața unuia dintre părinții fondatori ai SUA a venit și pe micile ecrane. Disney a plătit suma record de $75 de milioane pentru drepturile exclusive de difuzare ale celui mai premiat musical al momentului. Printre premii se numără și un Pulitzer. Vi-l recomandăm cu multă căldură, este excelent!
  • The Tim Ferriss Show, Tim Ferriss – podcastul celebrului antreprenor și autor a best-sellerului ”The 4-Hour Workweek”, în care acesta intervievează diverse persoane, cunoscute sau nu, și discută o mulțime de teme fascinante și extrem de relevante în lumea de azi.
  • Gustul puterii, HBO GO – un documentar care prezintă povestea fostului politician Vladimir Meciar și analizează impactul avut de acesta asupra societății slovace. Povestea începe în 1989 odată cu Revoluția de Catifea inițiată de intelectuali și de studenți.

De citit:

Sursă foto: Adevărul
  • 8 clișee sexiste din publicitate, Scena9 – Cât de sexistă este publicitatea românească? La fel ca societatea din care provine și ca aluatul de profesioniști care o produce. 
  • Flori de plastic de Radu Paraschivescu, Dilema Veche – De unde şi până unde invazia de „formule stilistice sau expresii banalizate din cauza repetării excesive“? Cum se face că, în plină libertate de expresie, alegem să vorbim şi să scriem prefabricat? 
Sursă foto: The New Yorker

În loc de încheiere…

… ne facem partea noastră în a vă reaminti că măsurile elementare de igienă și distanțarea socială sunt esențiale pentru ieșirea într-un mod cât mai puțin dureros din această pandemie. Fără aceste minime eforturi, printre care subliniem importanța purtării măștii atât în spații închise, cât și în spații deschise aglomerate, și spălarea temeinică a mâinilor cât se poate de des, situația nu poate decât să se agraveze. Mai glumim, mai râdem pe tema asta, dar luăm lucrurile în serios.

Și este foarte important să faceți și voi la fel.

Ilustrație de Ion Barbu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here