De văzut:

NASA Astronauts Return Home in SpaceX’s Crew Dragon Spacecraft, NASA – înregistrarea completă a întoarcerii pe Terra a celor doi astronauți ce au zburat pentru prima oară într-o rachetă aparținând unei companii private, SpaceX a lui Elon Musk.

Your Old Vic: Jekyll & Hyde, The Old Vic London – o piesă de teatru inedită în forma unui thriller în ritmuri de dans sub coregrafia reputatului Drew McOnie, câștigător al Premiului Olivier.

Schimbarea „naşului de tren“: meseria în care tableta a înlocuit cleştele de compostat, Recorder – În ultimele luni, am început să înțelegem mai bine importanța meseriilor pe care înainte le treceam cu vederea și valoarea muncii din spatele lor.

De citit:

Are Humans Intelligent? An AI Op-Ed, Arram Sabeti – un articol scris de inteligența artificială despre inteligența umană. Sarcastic, tăios, sau pur adevăr? Rămâne pentru voi să descoperiți.

Homo memoriae – sunt pe Internet, deci exist, Carla-Francesca Schoppel – Pornind de la ideea unei transhumanțe a durerii, putem să ne gândim la faptul că, în prezent, dispunem de un management digital al morții.

Kiwi, cartof dulce și deșert în patria pepenelui, Oana Filip, Decât o Revistă – un articol fascinant despre deșertificarea sudului României și trecerea de la culturi tradiționale la altele mai exotice, precum kiwi, smochine și cartofi dulci.

De ascultat:

Despre umor ca antropologie nativă, Radu Umbreș – Râdem, glumim, facem mișto sau ironizăm. De ce o facem, cum funcționează amuzamentul, și care sunt limitele sale?

Crezi că poți sau crezi că nu poți, asta-i întrebarea, Mind Architect – Lumea din jurul nostru se schimbă cu o viteză amețitoare, iar adulții care nu își amintesc cum au crescut și se opresc din dezvoltare se descurcă din ce în ce mai greu.

Pe Bune #48: Tudor Giurgiu, Andreea Vrabie – Sunt ultimele zile de TIFF la Cluj, așa că e un moment oportun să îl ascultăm vorbind pe fondatorul acestuia despre leadership, proiecte care trebuie făcute la o anumită vârstă și presiunea care derivă din însușirea de a fi workaholic.

Sursă foto: Pinterest

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here