Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici!
close_icon
#Pastila de Weekend / True Story Project

Pastila de Weekend @True Story Project: 7-9 august

De văzut:

NASA Astronauts Return Home in SpaceX’s Crew Dragon Spacecraft, NASA – înregistrarea completă a întoarcerii pe Terra a celor doi astronauți ce au zburat pentru prima oară într-o rachetă aparținând unei companii private, SpaceX a lui Elon Musk.

Your Old Vic: Jekyll & Hyde, The Old Vic London – o piesă de teatru inedită în forma unui thriller în ritmuri de dans sub coregrafia reputatului Drew McOnie, câștigător al Premiului Olivier.

Schimbarea „naşului de tren“: meseria în care tableta a înlocuit cleştele de compostat, Recorder – În ultimele luni, am început să înțelegem mai bine importanța meseriilor pe care înainte le treceam cu vederea și valoarea muncii din spatele lor.

De citit:

Are Humans Intelligent? An AI Op-Ed, Arram Sabeti – un articol scris de inteligența artificială despre inteligența umană. Sarcastic, tăios, sau pur adevăr? Rămâne pentru voi să descoperiți.

Homo memoriae – sunt pe Internet, deci exist, Carla-Francesca Schoppel – Pornind de la ideea unei transhumanțe a durerii, putem să ne gândim la faptul că, în prezent, dispunem de un management digital al morții.

Kiwi, cartof dulce și deșert în patria pepenelui, Oana Filip, Decât o Revistă – un articol fascinant despre deșertificarea sudului României și trecerea de la culturi tradiționale la altele mai exotice, precum kiwi, smochine și cartofi dulci.

De ascultat:

Despre umor ca antropologie nativă, Radu Umbreș – Râdem, glumim, facem mișto sau ironizăm. De ce o facem, cum funcționează amuzamentul, și care sunt limitele sale?

Crezi că poți sau crezi că nu poți, asta-i întrebarea, Mind Architect – Lumea din jurul nostru se schimbă cu o viteză amețitoare, iar adulții care nu își amintesc cum au crescut și se opresc din dezvoltare se descurcă din ce în ce mai greu.

Pe Bune #48: Tudor Giurgiu, Andreea Vrabie – Sunt ultimele zile de TIFF la Cluj, așa că e un moment oportun să îl ascultăm vorbind pe fondatorul acestuia despre leadership, proiecte care trebuie făcute la o anumită vârstă și presiunea care derivă din însușirea de a fi workaholic.

Sursă foto: Pinterest

#Te-ar mai putea interesa și