Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici!
close_icon
#Pastila de Weekend / True Story Project

Pastila de weekend @True Story Project: 4-6 septembrie

De citit:

Asia Centrală ca nișă diplomatică pentru politica externă a României în vremuri de Covid-19, Ana-Maria Anghelescu – Pandemia de Covid-19 a stârnit numeroase dezbateri privind reașezarea ordinii mondiale, declinul SUA ca hegemon global capabil să ofere leadership autentic și asistență partenerilor și accelerarea ascensiunii Chinei ca lider alternativ.

The new social contract, Financial Times – Coronavirusul a expus punctele slabe ale modelului nostru economic și social. Într-o serie de articole din această săptămână, FT explorează problemele și soluțiile potențiale pe care le vom confrunta după pandemie.

Toți pașii pe care i-am făcut împreună, Decât o Revistă – Bunica din partea mamei, mămaia, e o femeie care a reușit mereu – și când durerea era groaznică – să fie acolo pentru durerea altora.

De ascultat:

Oamenii de la Recorder, Recorder – Un autoportret audio rostit cu sinceritate de oamenii de la Recorder și ilustrat cu imagini și sunete din viața redacției. O declarație de dragoste pentru jurnalism spusă pe 11 voci.

The History of Rome, Mike Duncan – O serie de podcast-uri ce acoperă istoria Romei – de la fondare la republicp, imperiu și cădere. Poate fi urmărit pe mai multe platforme, printre care și Spotify.

Elizabeth Gilbert’s Creative Path, Tim Ferris – un podcast sincer cu autoarea bestsellerului Eat, Pray, Love, în care aceasta povestește despre inspirația pentru cărțile ei, cum își găsește resursele interioare să scrie și multe alte povești intime ale unei scriitoare de succes.

De văzut:

Can we build AI without losing control over it?, Sam Harris – Speriat de inteligența artificială? Ar trebui să fii, spune neurologul și filosoful Sam Harris – și nu doar într-un mod teoretic. Vom construi mașini supraomenești, spune Harris, dar nu ne-am confruntat încă cu problemele asociate cu crearea a ceva care ar putea să ne trateze așa cum noi tratăm furnicile.

Dau Televiziunea în judecată, Selly – episodul al doilea din Saga Selly și România TV, în care Selly vorbește despre fenomenul fake news, sistemul educațional din România și felul în care defectele acestuia reverberează asupra societății românești.

În loc de încheiere, vă reamintim că săptămâna aceasta s-au redeschis restaurantele, teatrele și cinematografele. Să fim precauți și să ne luăm măsuri de siguranță!

La restaurant. O ilustrație #TrueStoryProject.
La teatru. O ilustrație #TrueStoryProject.

#Te-ar mai putea interesa și