Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici!
close_icon
#Pastila de Weekend / True Story Project

Pastila de Weekend @ True Story Project: 31 iulie- 2 august

De urmărit:

Dispatches from 1918, New York Public Radio – Este greu de imaginat cum va arăta lumea când va trece pandemia de COVID-19. Așadar, în acest podcast, avem o retrospectivă a anilor de după 1918, după consecințele politice, artistice și virale ale pandemiei de gripă care a ucis între 50 și 100 de milioane de oameni.

No country for old men, Netflix – Un vânător este urmărit de violență și haos după ce acesta găsește doua milioane de dolari in deșert. Capodopera neo-western scrisă și regizată de frații Coen a fost premiată de patru ori la Oscar, câștigând inclusiv premiul „Best Picture”.

Bossing the Tech Bosses, BBC podcast– Congresul American a demarat  una dintre cele mai ample investigații din istoria reglementării marilor companii tehnologice.

How to Be Alone, This American Life podcast – In space, in the ocean, by ourselves, or with others—we’re all just figuring out how to be apart.

You Can’t Stop Us, Nike – Despre puterea unificatoare a sportului, în ciuda pandemiei de COVID 19.

Sursă foto: The New Yorker

De citit:

În umbra pandemiei, Editorial DoR – În umbra pandemiei, lumea pare șifonată și asta pentru că efectele ei nu s-au resimțit unitar. Cei de la DoR și-au propus sa fie ghid și sprijin pentru cum navigăm reconstrucția după pandemie și cum putem deveni rezilienți în fața următoarei crize.

Vlad Gets A Phone Call, The New Yorker -o serie de ilustrații creative, ce ne înfățișează o ipostază plină de umor, dacă este în siguranță pentru vampiri să iasă afară, ce se întâmplă cu pandemia coronavirusului și alte pericole.

Sursă foto: The New Yorker

The odd, growing list of Covid-19 symptoms, Vox – Febra și pierderea gustului: De ce simptomele Covid-19 sunt atât de ciudate și variate?

 The Pandemic Is Changing Work Friendships, The Atlantic – Un material despre cum telemunca va afecta, în timp, relațiile între colegii de muncă.

What is Money, Jezebel – Un articol cu și despre diversele forme ale “banilor”. Oamenii s-au preocupat întotdeauna de bani – și mai precis de lipsa lor. Dar banii în formele cele mai ample și cele mai abstracte sunt cei care controlează sistemele.

The Panoption Is Here, The Atlantic – Xi Jinping folosește inteligența artificială pentru a îmbunătăți controlul totalitar al guvernului său și exportă această tehnologie în alte regimuri de pe glob.

În loc de încheiere…

Realitatea care va urma va fi complicată. O serie de vieți vor trebui reconstruite, o serie de sisteme vor trebui re-evaluate, iar noi vom continua să trăim speriați unii de alții și plini de întrebări legate de unde e granița dintre nevoia de apropiere și siguranța personală. 

Nu uitați să respectați măsurile de distanțare, precum și cele de igienă.

Sursă foto: Pexels.com

Sursă foto: The New Yorker

#Te-ar mai putea interesa și