close_icon
#Pastila de Weekend / True Story Project

Pastila de Weekend @True Story Project: 28-30 august

De citit:

Ficţiuni politice de vară (4): COVID, sau cînd omul devine un mutant, Matei Vișniec – un articol din Dilema Veche în stilul consacrat al lui Vișniec, isteț și totodată sarcastic, însă plin de idei originale și tâlcuri subînțelese.

7 comportamente pe care ar trebui să le vedem mai des la politicienii români, Decât o Revistă – Ce face un politician care poate naviga o perioadă de criză și ce comportamente sunt un semn bun că își înțelege responsabilitatea?

The Timeless Pleasure of Playing Games, New York Times – un articol simpatic plin cu idei de lucruri de făcut în weekend pentru distracție și relaxare.

De văzut:

Concertul de deschidere al Concursului Internațional George Enescu, Festivalul George Enescu – pe 29 august la ora 18:00 începe o nouă ediție a concursului consacrat de virtuozitate muzicală ce are loc o dată la doi ani în București. Ediția de anul acesta va fi în preponderență transmisă online, astfel puteți urmări în direct toate transmisiunile pe site-ul oficial al festivalului. De asemenea, concertul de deschidere va fi transmis live pe TVR1.

Pe urmele hoților de lemn II, Recorder – În ultimul an, problema tăierilor ilegale de lemn a creat un val de revoltă în spațiul public, iar noul guvern liberal și-a asumat eradicarea acestui flagel. Ce se întâmplă însă dincolo de acest zgomot de fond?

US Open – pe 31 august începe cea de-a 140a ediție a US Open, unul din cele 4 turnee de tenis Grand Slam ale anului. O ediție mult modificată, fără public și fără o mare parte din jucătorii de top, care au decis să nu se deplaseze în SUA pentru această competiție în acest an.

De ascultat:

The Hilarious World of Depression, Steven Page – povestea unui artist ce suferă de personalitate bipolară și care folosește muzica ca un remediu eficient pentru tratarea problemelor sale mentale.

Stuff You Should Know, Josh Clark & Chuck Bryant – un podcast plin de întrebări ciudate, cum ar fi modul în care funcționează Twinkies și dacă există zombies. Aflați despre lucruri inedite printr-o doză unică de educație și divertisment.

Impact Theory, Tom Bilyeu – o incursiune în mințiile câtorva oameni cu rezultate remarcabile, ambiții nemăsurate și discplină de fier, pentru a înțelege de ce ai nevoie pentru a avea succes în viață.

Sursă foto: Ion Barbu / Dilema Veche

#Ultimele buletine de știri

#Te-ar mai putea interesa și