Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici!
close_icon
#Pastila de Weekend / True Story Project

Pastila de Weekend @True Story Project: 28-30 august

De citit:

Ficţiuni politice de vară (4): COVID, sau cînd omul devine un mutant, Matei Vișniec – un articol din Dilema Veche în stilul consacrat al lui Vișniec, isteț și totodată sarcastic, însă plin de idei originale și tâlcuri subînțelese.

7 comportamente pe care ar trebui să le vedem mai des la politicienii români, Decât o Revistă – Ce face un politician care poate naviga o perioadă de criză și ce comportamente sunt un semn bun că își înțelege responsabilitatea?

The Timeless Pleasure of Playing Games, New York Times – un articol simpatic plin cu idei de lucruri de făcut în weekend pentru distracție și relaxare.

De văzut:

Concertul de deschidere al Concursului Internațional George Enescu, Festivalul George Enescu – pe 29 august la ora 18:00 începe o nouă ediție a concursului consacrat de virtuozitate muzicală ce are loc o dată la doi ani în București. Ediția de anul acesta va fi în preponderență transmisă online, astfel puteți urmări în direct toate transmisiunile pe site-ul oficial al festivalului. De asemenea, concertul de deschidere va fi transmis live pe TVR1.

Pe urmele hoților de lemn II, Recorder – În ultimul an, problema tăierilor ilegale de lemn a creat un val de revoltă în spațiul public, iar noul guvern liberal și-a asumat eradicarea acestui flagel. Ce se întâmplă însă dincolo de acest zgomot de fond?

US Open – pe 31 august începe cea de-a 140a ediție a US Open, unul din cele 4 turnee de tenis Grand Slam ale anului. O ediție mult modificată, fără public și fără o mare parte din jucătorii de top, care au decis să nu se deplaseze în SUA pentru această competiție în acest an.

De ascultat:

The Hilarious World of Depression, Steven Page – povestea unui artist ce suferă de personalitate bipolară și care folosește muzica ca un remediu eficient pentru tratarea problemelor sale mentale.

Stuff You Should Know, Josh Clark & Chuck Bryant – un podcast plin de întrebări ciudate, cum ar fi modul în care funcționează Twinkies și dacă există zombies. Aflați despre lucruri inedite printr-o doză unică de educație și divertisment.

Impact Theory, Tom Bilyeu – o incursiune în mințiile câtorva oameni cu rezultate remarcabile, ambiții nemăsurate și discplină de fier, pentru a înțelege de ce ai nevoie pentru a avea succes în viață.

Sursă foto: Ion Barbu / Dilema Veche

#Te-ar mai putea interesa și