Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici!
close_icon
#Pastila de Weekend / True Story Project

Pastila de Weekend @True Story Project: 14-16 august

De văzut:

How the Universe Works, Science Channel – Playlist cu interviuri și explicații de la oameni de știință de top, inclusiv de la NASA și Institutul European, în care puteți afla o multitudine de informații surprinzătoare despre lumea care ne înconjoară.

Lumea văzută de Ion B., HBO GO – un film documentar din 2009 produs de HBO România in care este prezentată povestea lui Ion Bârlădeanu, care, de la o viață de vagabond pe străzile Bucureștiului, a ajuns un artist de prestigiu internațional. În 2009, operele sale erau expuse la Londra, alături de cele ale lui Andy Warhol și Marcel Duchamp.

The Speed Cubers, Netflix – un documentar ce surprinde întâmplările extraordinar ce definesc viețile legendarilor Max Park și Feliks Zemdegs, campioni la rezolvarea cubului Rubik.

De citit:

Puterea obișnuinței, Dilema Veche – un eseu despre adaptabilitatea ființei umane și despre felul în care oamenii reușesc să fie fericiți și în vremuri de război sau de pandemie.

The Kingdom That Failed, Haruki Murakami – o mică doză de ficțiune din partea celebrului Murakami, bună de citit în weekend lângă o limonadă rece.

The Return of Anonymous, The Atlantic – povestea celebrului personaj, ce pare că s-a reîntors în zilele noastre sub o altă formă, într-un fel diferit, însă având aceeași misiune.

Six people on big experiences they haven’t had, The Guardian – un articol de pus lucrurile în perspectivă și de reflectat la cât de norocoși suntem, de fapt.

De ascultat:

An Oral History of The Office, Propagate Content – un podcast despre logica din spatele creării seriei The Office, varianta US. Recomandăm și serialul – probabil cel mai funny, empatic si frumos serial de urmărit în perioada aceasta.

President Barack Obama, The Michelle Obama Podcast – un podcast mediatizat intens în ultimele săptămâni, în care fosta Prima Doamnă a Statelor Unite își spune povestea împreună cu soțul ei într-un interviu candid, relaxat.

Ilustrație de Ion Barbu / Dilema Veche

Sursă foto: Twitter

#Te-ar mai putea interesa și