close_icon
#Pastila de Weekend / True Story Project

Pastila de Weekend @True Story Project: 14-16 august

De văzut:

How the Universe Works, Science Channel – Playlist cu interviuri și explicații de la oameni de știință de top, inclusiv de la NASA și Institutul European, în care puteți afla o multitudine de informații surprinzătoare despre lumea care ne înconjoară.

Lumea văzută de Ion B., HBO GO – un film documentar din 2009 produs de HBO România in care este prezentată povestea lui Ion Bârlădeanu, care, de la o viață de vagabond pe străzile Bucureștiului, a ajuns un artist de prestigiu internațional. În 2009, operele sale erau expuse la Londra, alături de cele ale lui Andy Warhol și Marcel Duchamp.

The Speed Cubers, Netflix – un documentar ce surprinde întâmplările extraordinar ce definesc viețile legendarilor Max Park și Feliks Zemdegs, campioni la rezolvarea cubului Rubik.

De citit:

Puterea obișnuinței, Dilema Veche – un eseu despre adaptabilitatea ființei umane și despre felul în care oamenii reușesc să fie fericiți și în vremuri de război sau de pandemie.

The Kingdom That Failed, Haruki Murakami – o mică doză de ficțiune din partea celebrului Murakami, bună de citit în weekend lângă o limonadă rece.

The Return of Anonymous, The Atlantic – povestea celebrului personaj, ce pare că s-a reîntors în zilele noastre sub o altă formă, într-un fel diferit, însă având aceeași misiune.

Six people on big experiences they haven’t had, The Guardian – un articol de pus lucrurile în perspectivă și de reflectat la cât de norocoși suntem, de fapt.

De ascultat:

An Oral History of The Office, Propagate Content – un podcast despre logica din spatele creării seriei The Office, varianta US. Recomandăm și serialul – probabil cel mai funny, empatic si frumos serial de urmărit în perioada aceasta.

President Barack Obama, The Michelle Obama Podcast – un podcast mediatizat intens în ultimele săptămâni, în care fosta Prima Doamnă a Statelor Unite își spune povestea împreună cu soțul ei într-un interviu candid, relaxat.

Ilustrație de Ion Barbu / Dilema Veche

Sursă foto: Twitter

#Te-ar mai putea interesa și