Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici!
close_icon
#Video / True Story Project

Influența Rusiei și dezinformarea rusească în Republica Moldova

Cod roșu de webinarii la True Story Project și WatchDog.MD! Și dacă e roșu, e Rusia. De la amenințări militare și conflicte diplomatice, la o destabilizare sistematică a democrațiilor europene prin campanii de dezinformare, influența Rusiei este unul dintre cele mai fierbinți topic-uri de discuție la final de an.

Avem nevoie să înțelegem acțiunile Rusiei și să fim conștienți de impactul acestora la nivel politic, economic și social, iar asta o putem face doar prin aplicarea gândirii critice.

Discuția i-a avut ca vorbitori pe Armand Goșu, cercetător și profesor universitar și Mădălin Necșuțu, jurnalist politic și de investigații. Conversația a fost moderată de Valeriu Pașa, activist civic și cercetător.

Aceast dialog a avut loc cu finanțarea și ajutorul Comisiei Europene.

TAGs:

#Te-ar mai putea interesa și

No posts to show