close_icon

#Ilustrații

O serie de ilustrații originale #TrueStoryProject racordate la evenimentele actuale, realizate de Laur Răboj.

După ce a transformat Noua Zeelandă într-un exemplu de luptă împotriva COVID-19, Jacinda a luat avânt și a trecut relaxată linia de sosire pentru un nou mandat de președinte.

O mare parte din public devorează hate speech-ul și lucrurile senzaționale, cele care conțin foarte multe fake news. În aceste condiții, se pune tot mai mult problema cenzurii social media.

Bătaie mare pe TikTok. Citiți mai multe despre războiul digital dintre SUA și China în secțiunea Analize.

Chiar dacă au făcut toate eforturile necesare pentru a-și proteja clienții, managerii restaurantelor se găsesc din nou în situația de a suspenda o mare parte din activitate. Puțini se pot baza doar pe delivery și asta în orașele mari. Mulți se plâng că noile restricții împotriva COVID-19 le vor închide porțile definitiv. În spatele lor se află zeci de mii de oameni care își pot pierde joburile.

Veștile circulă repede. Mai ales la nivel înalt. Trump a fost diagnosticat cu COVID-19.

Dezbaterea electorală ce a avut loc recent în SUA a fost una aprinsă, atipică pentru niște candidați la postul de președinte al Americii. Câștigătorul îl vom afla pe 3 noiembrie.

O dată la 4 ani, noi facem jocurile. Așadar, cu toate măsurile de precauție și distanțare socială, vă încurajăm să vă duceți duminică la vot pentru alegerile locale. Fiecare vot contează!

Zilele acestea trăim într-o lume a pliantelor electorale. Ne întrebăm: oare chiar sunt necesare atât de multe?

România a trecut la statutul de piață emergentă și își întinde antenele și periscopul după investitorii europeni. Un moment istoric pentru Bursa de Valori București.

În sfârșit, cartierul Drumul Taberei se mută în București. Bine ai apărut, magistrala M5!

Jocurile din pauza mare se schimbă și ele. Bine ați revenit la școală, copii!

9/11: un eveniment care a influențat toată istoria după 2001 și o va face în continuare.