Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici!
close_icon
#Buletin de știri / True Story Project

NewsDigest: Două bombardiere rusești au survolat Marea Neagră

Două bombardiere ruseşti pe distanţe lungi de tipul Tu-22M3 au survolat Marea Neagră în cadrul unei operaţiuni de patrulare de rutină, al căror zbor a durat în jur de 5 ore, timp în care au parcurs 4.500 de kilometri, transmite miercuri un comunicat al Ministerului rus al Apărării. Cele două bombardiere strategice au fost escortate de avioane de vânătoare din cadrul forţelor aeriene ale Districtului Militar Sud, din care face parte şi Crimeea, conform comunicatului. (Agerpres)

Președintele Trump l-a numit miercuri pe Richard Grenell, actualul Ambasador al SUA în Germania, ca director al sistemului de informații americane. “Rick a reprezentat țara noastră extrem de bine și aștept cu nerăbdare să lucrez cu el”, a adăugat președintele. Această mișcarea instalează un loialist feroce la comanda comunității americane de informații, urmând strategia lui Trump de plasare a persoanelor de încredere în posturi extrem de sensibile. (Politico)

Rusia refuză să-și îndeplinească obligațiile din acordurile de la Minsk și continuă să sprijine vărsarea de sânge în Donbas, a declarat Reprezentantul Permanent Adjunct al SUA la Națiunile Unite, Cherith Norman Chalet. Oficialul a comparat bombardarea pozițiilor ucrainene de către forțele susținute de ruși în apropiere de Zolote cu atacul asupra Debaltseve de acum cinci ani. “Atunci, ca și acum, forțele conduse de Rusia continuă să contravină angajamentelor asumate de președintele Putin și să ucidă ucraineni pe teritoriu ucrainean”, a adăugat Chalet. (Ukrinform)

În provincia nord-vestică siriană Idlib, forțele armate ruse – în principal prin „trimișii” lor, armata arabă siriană a lui Bashar al-Assad – se confruntă cu unități militare,  punând presiune imensă pe relația dintre Moscova și Ankara. Dar activitățile militare ruse de-a lungul granițelor Turciei nu se limitează la Siria. Rusia și-a consolidat în ultimele săptămâni contingentele militare în regiunea vecină a Caucazului de Sud – nu numai în teritoriile ocupate ale Georgiei, ci și în Armenia. (The Jamestown Foundation)

Sursă foto: TASS

#Ultimele buletine de știri

#Te-ar mai putea interesa și