Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici!
close_icon
#Buletin de știri / True Story Project

NewsDigest: Disputa dintre Germania și Rusia ridică probleme pentru Merkel

Disputa dintre Germania și Rusia despre crima din Berlin ridică probleme pentru Merkel

Asasinarea unui fost comandant rebel cecen de către un bărbat suspectat a fi un asasin susținut de Rusia într-un parc din Berlin a șocat și i-a înfuriat pe mulți germani.

Zelimkhan Khangoshvili a fost împușcat în cap în miezul zilei, în luna august.

Cel mai important procuror din Germania consideră că dovezile indică faptul că uciderea cu sânge rece pe pământ german a fost ordonată fie de către autoritățile din Rusia, fie de republica cecenă.

În arest este un suspect care a călătorit din Rusia cu puțin timp înainte de ucidere.

Cancelarul Angela Merkel nu este cunoscută pentru izbucnirile publice pasionate. Dar chiar dacă guvernul ei a expulzat doi diplomați ruși cercetați pentru crimă, au existat, probabil, și alte motive pentru reținerea ei.

Ea intenționează să discute cazul cu președintele Putin când îl va întâlni la Paris săptămâna viitoare. Expulzarea diplomaților a fost un răspuns la refuzul Rusiei de a ajuta la ancheta în curs, a adăugat ea

Citiți mai multe pe: https://bbc.in/2OS8aLs

Sursă foto: BBC News

#Ultimele buletine de știri

#Te-ar mai putea interesa și