Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici!
close_icon
#Video / True Story Project

Dezbatere: Asaltul împotriva liberalismului prin “ideologia de gen”

În ultimele săptămâni am tot auzit în presă termeni ca ”ideologie de gen”, ”indoctrinare ideologică” și ”cenzura cunoașterii”, consecințe ale unui proiect de lege prin care se urmărește interzicerea oricărei referire la identitatea de gen în școli și în universități. Dar ce înseamnă mai exact o astfel de inițiativă? Cum poate ”ideologia de gen” să dezvolte iliberalismul care folosește astfel de teme recurent? Ce înțelegem noi din aceste tentative politice și cum putem să le analizăm obiectiv?

Vă invităm să ascultați o dezbatere oferită de #TrueStoryProject, în care Alina Achim – Inayeh, director al Black Sea Trust for Regional Cooperation, va modera o discuție extrem de relevantă în contextul actual cu următorii speakeri:

– Liliana Popescu (Prorector Școala Națională de Studii Politice și Administrative – SNSPA)

– Maria Bucur (John W. Hill Professor of East European History, Professor of Gender Studies, Indiana University, Bloomington)

– Cristian Pîrvulescu (Decan Facultatea de Științe Politice – SNSPA) Pentru întrebări, vă invităm pe pagina de Facebook True Story Project.

Pentru întrebări, vă invităm pe pagina de Facebook True Story Project

#Te-ar mai putea interesa și