Home Despre Anti Fake

Despre Anti Fake

Anti Fake. Săptămâna în 5 minute este un proiect al Asociației Eurocomunicare, powered by True Story Project.

Internetul nu a făcut decât să acutizeze criza pe care o trăim cu toții: criza de a nu putea cuprinde avalanșa de informații din jurul nostru. Cum am putea face față acestei crize? Un posibil răspuns este chiar inițiativa noastră, „Anti-fake. Săptămâna în 5 minute”. 
În fiecare zi de marți veti primi o sinteză a știrilor unei săptămâni pe care o puteți parcurge în cinci minute. Fiecare informație va fi însoțită de mai multe linkuri, care să îi permită cititorului să poată consulta și alte puncte de vedere și să-și poată construi propria judecată. 
Ne preocupă să semnalăm informațiile care propun interpretări deformate, înșelătoare – dar meșteșugite – ale diverselor situații. Intenționăm, astfel, nu doar să proiectăm o lumină realistă și echilibrată asupra evenimentelor prezentate, ci și să sprijinim cititorul în a-și forma un blindaj de apărare în fața diverselor fake news-uri.

Vă invităm să îi urmăriți pe website-ul lor: https://www.antifake.ro/

Veți putea citi și cele mai noi știri despre fake news în buletinul nostru zilnic, ediția de marți, atunci când apare și newsletter-ul Anti Fake.

Dacă doriți să vă abonați la newsletterul Anti Fake. Săptămâna în 5 minute: click aici