Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici!
close_icon
#Agregator / True Story Project

Breaking Fake News! #8 – „Revoluţii colorate”

Ediţia emisiunii Breaking Fake News!, difuzată duminică, 4 octombrie, la #TVR1, în care Marian Voicu i-a avut invitaţi pe conf. univ. Armand Goșu, Facultatea de Științe Politice a Universității București, și Sorin Ioniță, directorul Expert Forum.

Ce au în comun protestele din Belarus, Rusia, Polonia, Ungaria, Bulgaria sau România? Indiferent care este motivul pentru care cetățenii se află în stradă, puterea va încerca să delegitimeze mișcarea și să îi compromită pe lideri prin campanii de fake news și dezinformare. Cazurile cele mai recente – protestele din Belarus și otrăvirea lui Alexei Navalnii, figura cea mai importantă a opoziției din Federația Rusă, sunt cazuri de manual.

 

 

Toate drepturile de proprietate intelectuală aparțin #TVR. TVR a conferit acordul către True Story Project pentru a prelua acest conținut. 

Sursă foto: New York Post

#Te-ar mai putea interesa și