Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici!
close_icon
#Agregator / True Story Project

Breaking Fake News! #7: Dictatura medicală

Episodul 7 din seria de emisiuni Breaking Fake News, difuzat duminică, 26 iulie, la TVR1, în care Marian Voicu a discutat despre negaționiști, dictatura medicală, teoria conspirației, importul de fundamentalism religios, xenofobie și șovinism, cu Cristian Pîrvulescu, conferențiar la Facultatea de Ştiinţe Politice a SNSPA și Gelu Duminică, lector la Facultatea de Sociologie a Universității București. Înregistrările emisiunii sunt online https://bit.ly/BreakingFakeNews

Câteva sute de cetățeni au protestat săptămâna trecută în Piața Victoriei împotriva „dictaturii medicale”, afirmând că Legea carantinării și izolării este una de tip fascist, care permite statului să aresteze cetățenii, să le confiște bunurile, să îi interneze în spitale împotriva voinței lor. Copiii pot fi ridicați de autorități, susțineau protestatarii, pentru un simplu strănut. O lege care îl interzice pe Hristos, un atentat la viață și la libertate, spuneau preoții aflați în piață. Este lupta finală între globaliști, reprezentați de Soros și Gates, și suveraniști, împotriva cărora s-au aliat Trump și Putin. Iar masca este simbolul Satanei.

 

 

 

Toate drepturile de proprietate intelectuală aparțin #TVR. TVR a conferit acordul către True Story Project pentru a prelua acest conținut. 

Sursă foto: Republica

#Te-ar mai putea interesa și