Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici!
close_icon
#Agregator / True Story Project

Breaking Fake News! #5: Infodemia

Episodul 5 al emisiunii Breaking Fake News, difuzat duminică, 12 iulie, de la ora 16:30, la #TVR1, în care invitaţii lui Marian Voicu au fost Raed Arafat, Adrian Marinescu, medicul Vlad Mixich, jurnaliștii Petru Clej și Cristina Hermeziu. Înregistrările emisiunii sunt online https://bit.ly/BreakingFakeNews

Cei care nu cred în existența virusului Covid-19 acuză statul român că a impus o adevărată „dictatură medicală”, împingând populația către anarhie. Despre infodemie, cu Raed Arafat, secretar de stat în MAI și dr. Adrian Marinescu, medic primar la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București. Despre situația din Marea Britanie și Franța, cu jurnaliștii Petru Clej și Cristina Hermeziu, iar cu medicul Vlad Mixich, membru în Consiliul Director al Alianței Europene de Sănătate Publică, despre politicile UE privind combaterea infodemiei.

 

 

Toate drepturile de proprietate intelectuală aparțin #TVR. TVR a conferit acordul către True Story Project pentru a prelua acest conținut. 

Sursă foto: New Money

#Te-ar mai putea interesa și