Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici!
close_icon
#Agregator / True Story Project

Breaking Fake News! #4: Cazul Sorina

Episodul 4 al emisiunii Breaking Fake News, difuzat duminică, 5 iulie, la #TVR1, în care Marian Voicu şi invitaţii lui au dezbătut cazul Sorina, fetiţa adoptată de o familie stabilită în S.U.A. Inregistrările emisiunii sunt online https://bit.ly/BreakingFakeNews

Marian Voicu: „În 2019, cazul Sorina a produs o vie emoție în România. Deși exista o hotărâre judecătorească definitivă, platourile de televiziune și rețelele sociale au devenit instanțe de judecată, alimentate de știri false. O parte a presei a relatat că adopția Sorinei a fost abuzivă și că fetița era destinată traficului de organe. Pentru prima oară, informațiile false au dus la construirea unui adevăr judiciar fals. Care a fost miza acestei campanii de fake news?”

Invitati: avocatii Diana Gavra si Claudia Postelnicescu, jurnalista Ioana Ene Dogioiu, Ramona Săcărin și Sorina Săcărin.

 

 

Toate drepturile de proprietate intelectuală aparțin #TVR. TVR a conferit acordul către True Story Project pentru a prelua acest conținut. 

Sursă foto: Newsweek

#Te-ar mai putea interesa și