Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici!
close_icon
#Agregator / True Story Project

Breaking Fake News! #16: România – colonie UE

Ediţia emisiunii Breaking Fake News!, difuzată duminică, 29 noiembrie, de la ora 19:00, la #TVR1, în care Marian Voicu i-a avut invitaţi pe prof. univ. Cristian Preda – decanul Facultății de Științe Politice, Universitatea București, şi Codruța Simina – redactor-șef PressOne.

Înregistrările emisiunii sunt online https://bit.ly/BreakingFakeNews

În ultimii ani, oameni politici, personaje publice ne avertizează că România va deveni o colonie europeană. Uniunea Europeană, se spune, este interesată doar de forța noastră de muncă, de pământuri și de fabrici, nicidecum de prosperitatea noastră. Ne pierdem independența, suveranitatea, demnitatea. Un astfel de avertisment se aude și în Ungaria, Polonia, Bulgaria, Serbia sau Republica Moldova. Cât adevăr este în această poveste?

 

 

Toate drepturile de proprietate intelectuală aparțin #TVR. TVR a conferit acordul către True Story Project pentru a prelua acest conținut. 

#Te-ar mai putea interesa și