Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici!
close_icon
#Agregator / True Story Project

Breaking Fake News! #1: Pandemia care va ucide UE și Bill Gates – creatorul coronavirusului

Marian Voicu îi are ca parteneri de discuție pe Sorin Ioniță, directorul organizației Expert Forum, respectiv pe Armand Goșu, analist, politolog și conferențiar la Facultatea de Științe Politice de la Universitatea din București.

Alături de ei, jurnalistul dezbate câteva dintre cele mai de impact fake news apărute în ultima perioadă: pandemia care va ucide Uniunea Europeană sau știrea conform căreia Bill Gates a finanțat crearea coronavirusului, în scopuri oculte.

Care este adevărul din spatele acestor informații care au umplut spațiul virtual și ce a ajutat la propagarea lor aflaţi din primul episod al primei emisiuni din audiovizualul românesc dedicată dreptului de a fi informat corect.

 

 

Toate drepturile de proprietate intelectuală aparțin #TVR. TVR a conferit acordul către True Story Project pentru a prelua acest conținut. 

Sursă foto: Business Insider

#Te-ar mai putea interesa și