Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici! Verifica Menajeria de Fake News Apasa Aici!
close_icon
#Video / True Story Project

Bucharest Forum 2020: Autocratic Resilience Panel

True Story Project vă invită la o discuție pe tema ”Autocratic Resilience”, ce a avut loc în cadrul evenimentului Bucharest Forum, organizat de Aspen Institute Romania și Black Sea Trust for Regional Cooperation.

Invitații noștri au discutat despre reziliența în fața autocraților ce continuă să-și crească influența în țări precum Belarus, Ungaria și Turcia, și despre rolul protestelor în a produce schimbare la nivelul societății.

Invitații noști la această discuție au fost:

– Andrei Sannikov, activist și politician din Belarus și candidat din partea opoziției la alegerile prezidențiale din 2010;

– Zsuzsanna Szelényi, psiholog și politician din Ungaria și membru al Parlamentului ungar în perioadele 1990-1994 și 2014-2018;

– Ozgur Unluhisarcikli, director al biroului din Turcia al German Marshall Fund of the United States.

Discuția a fost moderată de Alexandra Martin, Director al GLOBSEC Bruxelles.

 

resilience

Sursă foto: Google Images

 

Despre conceptul de resilience mai puteți citi și în alte materiale True Story Project, precum Reziliența autocratică și Reziliența – obiectiv societal sau slogan?

#Te-ar mai putea interesa și